Startpagina instellen

Stel een startpagina in

Startpagina Instellen

U wilt graag een startpagina instellen op een iPhone . Dit geavanceerde Apple telefoontoestel is zeer uitgebreid en biedt veel mogelijkheden. U bent de trotse bezitter van een van de mooiste beeldschermen die momenteel te vinden is!

Startpagina instellen in Apple iOS.

Alle iPhones van Apple maken gebruik van het bekende iOS besturingssysteem. Voor toegang tot internet en het zoeken naar webpagina’s maakt u waarschijnlijk gebruik van de standaard iOS webbrowser Safari.
Stel een startpagina in

Op het moment van schrijven is het instellen van een startpagina niet mogelijk in Safari. Apple heeft deze functionaliteit niet aan de browser toegevoegd.

Wel onthoudt de browser altijd uw laatst bezochte pagina. Ook is het mogelijk om een populaire pagina op uw iphone 5s op te slaan op uw thuisscherm. De website komt dan als icoon tussen al uw apps te staan. Dit is een handige manier om toch snel op uw digitale bestemming te komen. Veel bezochte websites kunt u tevens toevoegen aan uw leeslijst, of opslaan als bookmark. Om dit te doen opent u uw browser en selecteert onderaan het vierkantje met pijltje naar boven. Kies vervolgens hoe u de pagina wilt opslaan.

Andere manieren om een startpagina in te stellen


Een alternatief is om een andere webbrowser op uw iphone 5s te installeren. Sinds een aantal jaar staat Apple namelijk third party browsers toe in de App Store. Zo is het nu mogelijk om bijvoorbeeld Chrome te installeren, Firefox of Opera. Via deze webbrowsers kunt ook een alternatieve webbrowser installeren op uw mobiel, zoals Firefox.