Startpagina instellen

Stel een startpagina in

Startpagina dochters

Ben je op zoek naar startpagina dochters die een compleet overzicht geeft van jouw interesse? Op een startpagina vind je vaak een overzicht van dochters die meer gespecificeerd zijn over een bepaald onderwerp of interesse. Op deze dochter pagina’s staan een verzameling van interessante links die een toevoeging hebben over dit onderwerp.

Wat zijn startpagina dochters?

Dit zijn themapagina’s met informatie over een specifiek thema of onderwerp. Doordat je richt op een specifiek onderwerp kun je zo ook de beste informatie en links geven. Ben je op zoek naar een startpagina dochter over bijvoorbeeld Suriname? Dan is hierover speciaal een themapagina over met verschillende categorieën wat het erg overzichtelijk maakt. Op de website staat een lijst die op alfabet is gesorteerd. Zo kan je makkelijk jouw thema uitkiezen.

Wat is een dochters startpagina link?

Als voorbeeld pakken we een startpagina dochter van de startpagina.nl: https://kinderen.startpagina.nl/
De thema waarover de pagina gaat staat dus voor het domein zelf en hieraan kan je zien waar het over gaat. De meeste websites maken gebruik van deze subdomein structuur.

Dit geldt niet voor alle websites want bijvoorbeeld Kadaza heeft een ander soort link namelijk: https://www.kadaza.nl/kids maar bij deze website is het niet mogelijk om zelf een dochterpagina aan te maken en te beheren.

Eigen startpagina dochter maken?

Misschien heb je de vraag of wens om zelf een dochter pagina aan te maken. Dit is zeker mogelijk, alleen verschilt het per website wat de voorwaarden hiervan zijn. Voor sommige websites is het makkelijk om een dochter aan te maken maar bijvoorbeeld startpagina.nl heeft hier enkele eisen hiervoor. Zo moet je voordat je een dochterpagina aanmaakt, je contactgegevens opgeven en dit wordt ook geverifieerd zodat ze altijd weten wie aansprakelijk is voor de pagina.

Bij andere websites is het makkelijk zoals bij Go2.nl. Je kunt daar je eigen subdomein pagina aanmaken en daar jouw kwalitatief goede links plaatsen. Kijk eerst wel vooraf of er niet al een pagina bestaat over het onderwerp waarover je linken wilt toevoegen. Nadat je de pagina hebt aangemaakt is er meestal nog wel een kwaliteitscontrole voordat het online wordt gezet maar de drempel is een stuk lager.

Wanneer je startpagina dochters wilt instellen kun je er ook voor kiezen om linken toe te voegen die ook voor jou gunstig zijn. Zo zijn er vaak ook mogelijkheden om geld te verdienen met een startpagina dochter. Andere websites willen graag ook op de thema pagina staan omdat mensen hier graag op kijken. Je kunt dit doen tegen een vergoeding of eventueel linkruil. Een linkruil of linkplaatsing kan ook gunstig zijn voor de ranking in Google.

Welke startpagina dochters zijn er?

Hier vind je een lijst van websites die hier gebruik van maken, je vind hier gelijk het overzicht op alfabet van alle thema’s. Wil je een dochter startpagina instellen dan kun je dit het beste doen op deze websites:

Startpagina dochters op alfabet

Hier vind je een compleet overzicht op alfabet van alle startpagina dochters. Deze lijst met thema’s wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld. Op de website zelf kun je ook het complete aanbod zien en staat alles op alfabet gesorteerd van A tot Z. (en ook cijfers).