Startpagina instellen

Stel een startpagina in

Mijn startpagina

Misschien heb je de vraag van hoe stel ik mijn startpagina in? Of mijn startpagina is weg of veranderd? Op deze pagina gaan kijken we wat de mogelijkheden zijn om mijn startpagina weer op de juiste beginpagina te krijgen.

Hoe stel ik mijn startpagina in?

Elke keer als je de browser opstart dan zie je een beginpagina. Het kan zijn dat je deze opnieuw wilt instellen omdat het niet de juiste pagina voor jou is. Dit is zeker mogelijk maar soms kan het moeilijk vindbaar zijn waar je mijn startpagina kan wijzigen. Daarom zijn er hier gidsen geschreven voor elke browser of het nu mobiel, laptop, iPad of pc is.

In de menubalken van deze website kan je de juiste browser kiezen die je nu gebruikt en daar vind je een stappenplan waar je de homepage kan veranderen naar jouw wens. Of je nu mijn startpagina wilt wijzigen in Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge het is allemaal stap voor stap beschreven.

Mijn startpagina is weg?

Het kan zijn dat ineens de startpagina wat je al lange tijd hebt is verdwenen. Dit kan op verschillende manieren gebeurd. Zo kan het zijn dat er per ongeluk bij het bezoeken van een website dat deze als ingesteld als ‘mijn startpagina’. Soms kan het ook bij het installeren van een programma of plugin van de browser, de beginpagina worden veranderd. Hiervoor is dan akkoord gegeven tijdens de installatie.

Maar wat de reden ook is, het is natuurlijk altijd mogelijk om weer terug te gaan naar de oude mijn startpagina. Op deze website vind je hoe je dit het beste kan doen en is er een gids voor elke browser of apparaat. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je het makkelijkst dit kan doen. Ook staan er video’s en screenshots in de artikelen zodat alles duidelijk is hoe je dit moet doen.

Kan mijn startpagina niet veranderen?

Misschien kan je de optie in de browser niet snel vinden waar je ‘mijn startpagina’ kan veranderen. Dit wordt vaak een beetje moeilijk gemaakt maar het is zeker altijd mogelijk. Soms moet je even zoeken maar om het makkelijker te maken hebben wij hier uitleg geschreven op deze website. Het maakt niet uit welk apparaat je hebt of welke browser je gebruikt. Voor allemaal hebben wij een gids geschreven die het duidelijk en snel weergeeft hoe je jouw startpagina kan wijzigen.

Mijn startpagina maken?

Met startpagina kan ook bedoelt een website bedoelt worden. Dus niet de opstartpagina van je browser of apparaat. Maar een website zoals startpagina.nl. Hierop kun je een eigen pagina maken en die kan je dan zelf beheren. Heb je daar al een eigen pagina dan kan je op zoek zijn hoe je op startpagina ‘mijn startpagina’ wilt aanpassen. Dit kan je doen door daar in te loggen door rechts boven op de oranje knop te drukken.

Startpagina instellen

Hier vind je een overzicht van alle browser waarbij je de startpagina kan veranderen:

Firefox
Google Chrome
Internet Explorer
Microsoft Edge
Safari

Staat jouw browser of apparaat er niet tussen? Het kan zijn dat we deze vergeten zijn in de lijst. Neem een kijkje op onze website en daar zal je zeker wel het antwoord vinden wat je zoekt.